Zorluer'e Milletvekili Ziyareti

http://web.deltawebsistem.com/userfiles/image/IMG_0105.JPGSon zamanlarda yurt dışında yapılan önemli projeler ile adını bir kez daha sektöre hatırlatan Zorluer, bu seferde bir milletvekilini tesislerinde ağırlamanın gururunu yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde İzmir’de bir konferansa katılan Kütahya Milletvekili -AKP kurucusu – Genel başkan Danışmanı ve Dışişleri komisyonu Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Tuğcu, Zorluer’ in Yurt dışına yaptığı başarılı projelere destek ve motivasyon desteği vermek için Zorluer şirketler Grubuna ziyarette bulundu. Alınan Azerbaycan projesinin arka planını ve tüm iş planını hazırlayan Hazar Zorluer ile birlikte tüm tesisleri gezen Milletvekili gerek kurulan sistemdeki düzen ve disiplin olsun gerekse işin işleyişini gizleyemediği bir hayranlıkla ve coşkuyla takdir etti. Öncelikli olarak yurt dışına haftada 2 tır yollayan ve teknolojisini her geçen gün arttıran Zorluer kafes fabrikasını gezen Milletvekilimiz çalışanlar ile sohbet ederek durumlarını ve iş memnuniyetini sorarak çalışanların yorumlarını da almadan geçmedi.

Milletvekilimiz aynı zamanda yarka yetiştirme ve yumurta üretim tesislerini gezerek kendisinin de bu sektöre bir merakı olduğunu belirtmiş oldu. Kümeslerin içinde tavuklar ve yumurtalar ile vermiş olduğu pozlar ise bunu belgelemiş oldu.

Son olarak Sayın Milletvekilimiz, Zorluer Şirketler Grubuna göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.  Azerbaycan’da projeyi yürütmekte olan ve aynı zamanda Kurucumuz olan Recep Zorluer’ in Türkiye Cumhuriyeti için mükemmel bir istihdam ve örnek bir başarıya imza atmış olduğunu ayrıca sektör içinde öncü kelimesini gerçekten hak ettiği gerçeğini belirtti. 
.